Informatieavond over isoleren groot succes!

Meer dan 40 inwoners lieten zich dinsdagavond 16 januari informeren over de mogelijkheden om hun huis te isoleren met hulp van de gemeente en Energie-N. De avond in het Stadshuis van Nieuwegein ging onder meer over isolatiemogelijkheden, hulp bij het regelen van de uitvoering, hulp bij het aanvragen van subsidies en financiering en de nieuwe NIP bijdrage, die voor heel veel woningen in Nieuwegein mogelijk is.

Op dinsdag 23 januari aanstaande houdt Energie-N weer een avond over het isoleren van je woning.

Met handige tips zorgt Energie-N op deze avonden dat je beslagen ten ijs komt als de specialist straks voor je deur staat. En natuurlijk is er alle ruimte voor vragen! “Zo! Dat was de moeite waard”, was de veelzeggende conclusie van een van de bezoekers. Aanmelden voor de volgende avond kan via deze link. De avond duurt van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Agenda Energie-N

Elke dag van de week Geef je op voor een energiegesprek / warmtescan: energiegesprek@energie-n.nl

Voor andere vragen:

info@energie-n.nl

Werkdagen van 20:00 – 21:00 Bel voor vragen naar 030-2378312
Zaterdag 03-02-2024, 11:00-14:00 De Energiebakfiets staat bij goed weer op de zaterdagmarkt. Bij slecht weer: inloop in de Bibliotheek op de tweede verdieping van het Stadshuis.

Wij zijn Energie-N
De vrijwilligers van stichting Energie-N helpen Nieuwegein op weg om een klimaat neutrale gemeente te worden. Dat doen wij door inwoners, beleidsmakers en andere betrokkenen objectief te infomeren over de mogelijkheden voor het verduurzamen van de gebouwde omgeving in de gemeente Nieuwegein, door middel van het besparen van energie en het opwekken van hernieuwbare energie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk